- Nowy

Ser camembert lekki.
Składniki:
Częściowo odtłuszczone mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, penicillumcandidum.
Produkt może zawierać orzechy.
Masa netto: 120 g
Wartość odżywcza | w 100 g produktu |
Wartość energetyczna | 821 kJ / 197 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,2 g |
Węglowodany | <0,5 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1,7 g |
Sposób przechowywania:
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Producent:
Lactalis Polska Sp.zo.o
Ul .Olkuska 7
02-604 Warszawa
www.galbani.pl